ROMY MONTEIRO EN KEES TOL ZORGEN VOOR ZOMERSE EN SWINGENDE VOORAVONDEN MET ‘DE HIT KWIS’

Het gloednieuwe muziekprogramma De Hit Kwis, gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol, zorgt ervoor dat de vooravond op NPO 1 volledig op zijn kop staat. Het programma draait om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits. De gezelligste meezingers, zomerse songs en de grootste hits wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor iedereen thuis gegarandeerd mee wil spelen, dansen én zingen. De zomerse kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. 

Romy en Kees nemen elke aflevering drie kandidatenkoppels mee door drie rondes waarbij er elke ronde één koppel afvalt. De kandidaten hebben een flinke dosis muziekkennis nodig. Want wie herkent het snelst de BeeGees, Beyoncé of Bruno Mars? En wie van hen heeft zijn zenuwen het best onder controle? Uiteindelijk draait het allemaal om één vraag: Welk team weet zoveel mogelijk titels en artiesten te raden en mag zich de grootste muziekkenner van die aflevering noemen?

Muziekkenners kunnen zich hier opgeven als kandidaat. Liever meedansen in de studio als publiek? Geef je dan op via deze link.

 

De Hit Kwis, vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1