Image Alt

Evenementen

RAM Entertainment produceert op unieke wijze

RAM Entertianment produceert events. Buiten de events is RAM Entertainment verantwoordelijk voor het bedrijf Fit at Home. Hieronder vindt u daar meer informatie over. Heeft u ook een goed idee? Laten we binnenkort eens gedachtes uitwisselen.

Aïda 20 jaar in concert!

21-10-‘21 is het precies 20 jaar geleden dat de musical Aïda zijn wereldpremière beleefde. Dit vieren wij met het jubileumconcert: Aïda 20 jaar, in concert. De originele Nederlandse cast zal voor het eerst in twintig jaar bij elkaar komen voor dit unieke concert op 21 oktober 2021 in Tivoli Vredenburg in Utrecht! De popmusical, met muziek van Elton John, werd meteen een van de meest succesvolle musicals ooit. Tijdens het concert zullen onder andere Leona Phillipo, Bastiaan Ragas, René van Kooten, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en Ben Cramer de bekende muziek uit Aïda ten gehore brengen.

 

Aïda 2001

In het circustheater in Scheveningen beleefde de popmusical Aïda op 21 oktober 2001 zijn Europese première in Nederland. Met muziek van Elton John, een script van Tim Rice en de vertaling van Martine Bijl (musical award winnaar) werd Aïda meteen dé meest succesvolle musical van de afgelopen 20 jaar. Met als bekroning de ANWB Kampioen-publieksprijs voor beste musical 2002. De voorstelling speelde van 21 oktober 2001 tot en met 3 augustus 2003. De musical trok maar liefst meer dan 1,2 miljoen bezoekers en won drie musical awards!

 

Aïda 2021: 20 jaar in concert

Nu, exact 20 jaar na dato, staat de originele cast klaar om het publiek mee te nemen naar het nostalgische gevoel van 2001. Leona Phillipo, Bastiaan Ragas, Ben Cramer, Rene van Kooten,  Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen, Marlon David Henry, Ivo Chundro, Kok Hwa Lie, Peggy Sandaal, Talita Angwarmasse, Laurie Reijs, Hannah van Meurs en vele anderen staan te popelen om de mooie nummers ten gehore te brengen en herinneringen op te halen aan de voorstellingen van toen. Dit unieke, eenmalige concert zal op 21-10-‘21 in de grote zaal van Tivoli Vredenburg Utrecht onder begeleiding van een geweldig orkest plaatsvinden.

Podcast ... EN DOOR met Antje
RAM Entertainment produceert het eerste seizoen van de podcast van Antje Monteiro. In de zondagochtend podcast … En Door met Antje’ praat Antje met een bekende Nederlander over hun persoonlijke …EN DOOR momenten. Aan de hand van haar boek neemt ze de luisteraar mee in het leven van haar gast en laat zij zien dat tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan. Persoonlijk en intiem, met een lach en een traan, 50 minuten luisteren naar Antje en haar bijzondere gasten met hun bijzondere verhalen. Check de agenda voor de verschillende data.
Zoek op Spotify op … EN DOOR met Antje.
Boeklancering ... EN DOOR

Een uniek event! De eerste drive-through boeklancering voor het boek …EN DOOR, over hoe tegenslag je geluk niet in weg hoeft te staan.

…EN DOOR betekent: nooit opgeven! Een lijfspreuk van Antje die we ook deze dag in hebben gezetten. We hebben ons niet uit het veld slaan door alle Corona maatregelen, maar we hebben juist een unieke beleving gecreëerd, waarbij we de maatregelen hebben kunnen handhaven.

In deze speciale tailormade drive-through kon je je boek ophalen en kon Antje deze persoonlijk signeren als men langs haar reedt

The Musical Garden

‘The Musical Garden’ is een uniek nieuw concept, waarbij vier musicalsterren met een akoestische formatie o.l.v. Bernd van den Bos samen een intieme show geven die online bij te wonen is. De artiesten zingen repertoire uit hun ‘eigen’ musical shows maar ook van én met elkaar! Waardoor het een verfrissende combinatie wordt van zowel ‘classics’ als nieuw repertoire! Dat wordt gegarandeerd meezingen!

The Musical Garden: De mooiste akoestische musical hits!
Met: Antje & Romy Monteiro, René van Kooten en Vajèn van den Bosch
Datum: 17 juli 2020
Tijd: 20:00 uur – 21:00 uur

Tickets á €8,50 excl. administratiekosten zijn verkrijgbaar via: www.themusicalgarden.nl

Love At The Castle

Een onvergetelijke avond in een romantisch kasteel waar alles tot de verbeelding zal spreken. Deze avond draait om de liefde en om de beleving in de ruimste zin des woords.

Laat je verwennen bij onze foodstand waar je de meest verrassende hapjes kan verkrijgen.  Breng een bezoekje samen met je gasten aan onze waarzegster en wie weet wat de toekomst je zal brengen. Waag een gokje in ons indoor casino en maak kans op een romantisch weekend weg. Laat je verrassen door onze candy boys & girls, en geniet van verschillende artiesten op de ‘Valentine-stage’.

Vier de liefde met elkaar!

Meer informatie over dit event? Check www.eventatthecastle.nl

Het Kadeconcert 2019

RAM Entertainment produceert in samenwerking met De Nieuwe Philharmonie Utrecht het Kadeconcert 2018. Op een groot drijvend podium bij de Weerdsluis te Utrecht brengt het Kadeconcert een avondvullend programma waar musical en klassiek elkaar ontmoeten. Een geweldige avond waar het publiek kan luisteren naar prachtige klassieke werken en mag meezingen met de musical classics.

Fit at Home

Ram Entertainment lanceert Fit at Home. Dit is het eerste landelijke sportplatvorm voor het hele gezin waar je on demand kunt sporten via KPN en Ziggo. Het concept voor dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Antje Monteiro. ‘Voor mijn werk moet ik fit blijven,’ zegt Antje. ‘Maar met een druk werkschema en een gezin is een bezoek aan de sportschool lastig in te plannen. Het liefst wilde ik thuis sporten, gewoon wanneer het mij uit zou komen en waar niemand meekijkt. Het liefst onder begeleiding van een professional. Maar aangezien niet iedereen zich dit kan veroorloven bedacht ik samen met mijn compagnon Vincent Biekman Fit at Home. Fit at Home is het Netflix van het thuis-sporten. Bij Netflix krijg je een menu met films, bij Fit at Home krijg je een menu met meer dan 900 work-outs! Want hoe fantastisch is het dat je thuis kunt sporten op de momenten dat het jou uitkomt met een professional die via het tv-kanaal jou begeleidt.’

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.