Image Alt

Evenementen

RAM Entertainment produceert op unieke wijze

RAM Entertianment produceert events. Buiten de events is RAM Entertainment verantwoordelijk voor het bedrijf Fit at Home. Hieronder vindt u daar meer informatie over. Heeft u ook een goed idee? Laten we binnenkort eens gedachtes uitwisselen.

The Musical Garden

‘The Musical Garden’ is een uniek nieuw concept, waarbij vier musicalsterren met een akoestische formatie o.l.v. Bernd van den Bos samen een intieme show geven die online bij te wonen is. De artiesten zingen repertoire uit hun ‘eigen’ musical shows maar ook van én met elkaar! Waardoor het een verfrissende combinatie wordt van zowel ‘classics’ als nieuw repertoire! Dat wordt gegarandeerd meezingen!

The Musical Garden: De mooiste akoestische musical hits!
Met: Antje & Romy Monteiro, René van Kooten en Vajèn van den Bosch
Datum: 17 juli 2020
Tijd: 20:00 uur – 21:00 uur

Tickets á €8,50 excl. administratiekosten zijn verkrijgbaar via: www.themusicalgarden.nl

Love At The Castle

Een onvergetelijke avond in een romantisch kasteel waar alles tot de verbeelding zal spreken. Deze avond draait om de liefde en om de beleving in de ruimste zin des woords.

Laat je verwennen bij onze foodstand waar je de meest verrassende hapjes kan verkrijgen.  Breng een bezoekje samen met je gasten aan onze waarzegster en wie weet wat de toekomst je zal brengen. Waag een gokje in ons indoor casino en maak kans op een romantisch weekend weg. Laat je verrassen door onze candy boys & girls, en geniet van verschillende artiesten op de ‘Valentine-stage’.

Vier de liefde met elkaar!

Meer informatie over dit event? Check www.eventatthecastle.nl

Het Kadeconcert 2019

RAM Entertainment produceert in samenwerking met De Nieuwe Philharmonie Utrecht het Kadeconcert 2018. Op een groot drijvend podium bij de Weerdsluis te Utrecht brengt het Kadeconcert een avondvullend programma waar musical en klassiek elkaar ontmoeten. Een geweldige avond waar het publiek kan luisteren naar prachtige klassieke werken en mag meezingen met de musical classics.

Fit at Home

Ram Entertainment lanceert Fit at Home. Dit is het eerste landelijke sportplatvorm voor het hele gezin waar je on demand kunt sporten via KPN en Ziggo. Het concept voor dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Antje Monteiro. ‘Voor mijn werk moet ik fit blijven,’ zegt Antje. ‘Maar met een druk werkschema en een gezin is een bezoek aan de sportschool lastig in te plannen. Het liefst wilde ik thuis sporten, gewoon wanneer het mij uit zou komen en waar niemand meekijkt. Het liefst onder begeleiding van een professional. Maar aangezien niet iedereen zich dit kan veroorloven bedacht ik samen met mijn compagnon Vincent Biekman Fit at Home. Fit at Home is het Netflix van het thuis-sporten. Bij Netflix krijg je een menu met films, bij Fit at Home krijg je een menu met meer dan 900 work-outs! Want hoe fantastisch is het dat je thuis kunt sporten op de momenten dat het jou uitkomt met een professional die via het tv-kanaal jou begeleidt.’

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram