Antje Monteiro columniste voor Wendy Online

Antje is het woonwagenmeisje dat het schopte tot een gevierde musicalster en succesvolle zakenvrouw. Ze geniet volop van de triomfen, maar deze kwamen haar niet aanwaaien. Haar leven kende vele ups en downs. Antje zette haar levensverhaal op papier. Onlangs kwam haar boek ‘…EN DOOR’ uit. Een boek dat gaat over liefde, teleurstellingen, geluk en doorgaan. Met als motto dat tegenslagen je geluk niet in de weg hoeven te staan, maar juist zorgen dat je er sterker en gemotiveerder uit komt.

 In opvolging van haar boek zal Antje vanaf 24 april elke drie weken een column schrijven voor Wendy Online. Met haar columns geeft ze een inkijk in haar eigen leven en ervaringen en geeft inspiratie om mensen te motiveren en blij te maken.

Antje: “Een ontzettend leuke kans om columns te gaan schrijven voor Wendy Online! Ik hou erg van de stijl van het Wendy Magazine waarbij geluk en een gezonde lifestyle samengekomen. Ik heb veel wegen bewandeld. De succesvolle, de verdrietige, de angstige en de minder succesvolle. En ik heb de formule voor geluk gevonden. Deze deel ik graag met de Wendy lezers!”

Rosa Koelemeijer, hoofdredacteur Wendy: ‘We hebben heel veel zin in de columns van Antje, want als er iemand veerkracht heeft, is het Antje. Dat zal onze volgers zeker inspireren!’