Lisa Michels

Zangeres en presentatrice

Lisa Michels is bekend als presentatrice van SBS Shownieuws, AD Ochtendshow to Go! en deelnemer Miss Nederland en heeft een succesvol eigen YouTube kanaal. Als presentatrice en influencer bundelt Lisa haar passie en professionaliteit.
Lisa is half Nederlands, half Zweedse en groeit op in Houten, vlak bij Utrecht. Haar passie voor entertainment toont al in een vroeg stadium in het leven: als jong meisje is ze altijd aan het zingen en dansen. In 2007 behaalt Lisa met succes de HAVO en wordt ze geselecteerd om de Bachelor-opleiding van Dansacademie Lucia Marthas te volgen.
Direct na het behalen van haar Bachelor diploma, kan Lisa meteen aan de slag als achtergrond danseres bij bekende Nederlanders en danst ze in meerdere shows.
Eind 2016 speelt Lisa mee in de Vlaamse Musical Peter Pan, The never ending story. Tevens tourt zij sinds 2016 door België met de Vlaamse band ‘De Bende’ waar zij diverse optredens verzorgt. België ziet haar nog steeds graag als zangeres en online Influencer.
Hoewel Lisa is gezegend met de juiste ervaring, heeft ze nog steeds haar dromen, zoals een succesvolle carrière als presentatrice.

Lisa Boeken?

Informeer naar de mogelijkheden

    i
    Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

    Instagram