Jessica Mendels

Presentatrice

Jessica Mendels is presentatrice, actrice en food influencer.
In 1998 speelt Jessica haar eerste (film)rol in de televisiefilm “Het Glinsterend Pantser” onder regie van Maarten Treurniet. Vanaf dan zit haar acteercarrière in de lift. Ze wordt gevraagd voor commercials, en is te zien in bekende series zoals “Westenwind”, “Kees en Co”, “Goede Tijden Slechte Tijden” en “COSTA!”.
Bij het grote publiek werd Jessica bekend doordat zij samen met Sander Janson het vaste presentatieduo van “CampingLife” op RTL 4 was. Bij diezelfde zender was ze ook een van de presentatoren van “Ik kom bij je eten”, “RTL vakantie magazine” en de dagelijkse spelshow “Lettrz”.
Bij Ziggosport is ze een van de 8 gezichten van het programma Body, Mind & Guilty Pleasures waarin gezond leven en bewegen voorop staat.
Na de geboorte van haar tweede dochter Eva in 2015 heeft Jessica extra lang de tijd genomen voor haar gezin. Jessica en oudste dochter Ilse blijken een erfelijke vorm van diabetes (MODY) te hebben en Eva werd geboren met een Koemelkeiwit allergie. Die extra tijd was nodig om opnieuw te leren koken en boodschappen te doen met het lezen van etiketten. Jessica deelt de kennis en ervaring die ze hierin heeft opgedaan graag en daarom lanceerde zij haar eigen het online platform: www.JessicaOnline.nl.
Vanuit het platform zijn al diverse mooie samenwerkingen ontstaan onder andere met Verstegen, waarmee zij Ketchup en Chili suas heeft ontwikkeld zonder toegevoegde suiker met haar eigen beeldmerk IllieBillie. Beide producten liggen bij grote supermarktketen in de schappen en meer producten zijn nog in ontwikkeling.
In 2018 is het kindervoorleesboekje ‘Illie Billie is jarig’ in eigen beheer uitgebracht.

Jessica boeken?

Informeer naar de mogelijkheden

    i
    Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

    Instagram