Gerson Rafael

Zanger

Een artiest in hart en nieren! De muziek werd met de paplepel ingegoten bij dit multitalent. Gerson Rafael is een echte singer & songwriter die buiten zijn eigen nummers ook regelmatig remixes online brengt van diverse internationale artiesten, en dit is ook bij de Amerikaanse supersterren niet onopgemerkt gebleven. Supersterren als Eric Bellinger en Tinashe waren werkelijk overrompeld door de sublieme versie van dit Nederlandse talent van hun song.
2019 belooft dan ook HET jaar te worden voor Gerson Rafael! Met zijn ongekende stemgeluid, looks en muzikaliteit is hij klaar om de wereld te veroveren. Zijn deelname aan het SBS6 programma 'DanceSing' was slechts een klein voorproefje op wat we dit jaar mogen verwachten van Gerson.
Al eerder stond hij op het podium met ondermeer Alain Clark tijdens de 'Walk With Me Tour' en op talloze festivals en evenementen. Tijdens zijn optredens brengt Gerson Rafael diverse bekende commerciƫle songs van Drake, Ed Sheeran en Usher die stuk voor stuk zijn overgegoten met een Gerson Rafael sausje.
Daarnaast is Gerson Rafael bovenal aardig, en een multitalent! En in zijn veelzijdigheid een echt Nederlands supertalent!

Gerson boeken?

Informeer naar de mogelijkheden

    i
    Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

    Instagram