Channah Hewitt

Zangeres en musicalster

Channah Hewitt (26) is een echte Nederlandse superster in wording. Ze heeft alles in huis om de wereld te veroveren… De looks, een immens stemgeluid en acteertalent. Ze is in de danswereld met recht ‘one of the best’! Channah verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hitmusical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde nadat ze was afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
In 2019 behaalde ze de finale van het tv-programma “DanceSing” een geweldige prestatie en nogmaals een enorme bevestiging van haar talenten. Toch kiest Channah nu duidelijk voor haar zang carrière en lanceerde ze dit jaar een ontroerend, zelfgeschreven nummer opgedragen aan haar lieve vader die in 2010 overleed. Momenteel werkt ze aan nieuwe nummers die ze het komende jaar, samen met BRNDRZ management zal releasen.

The Voice of Holland

Op dit moment doet Channah mee aan het nieuwe seizoen van The Voice of Holland, waar zij het team van Waylon versterkt. Ze is inmiddels door naar de liveshows. Ben je benieuwd naar haar optredens? Kijk dan op vrijdag om 20:00 uur naar RTL 4

Channah boeken?

Informeer naar de mogelijkheden

    i
    Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

    Instagram