Channah Hewitt

Zangeres en musicalster

Meet Channah! In haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster in wording. Channah heeft werkelijk alles in huis om de wereld te veroveren…..de looks, een immens stemgeluid en daarnaast acteert ze en is in de danswereld met recht ‘one of the best’ !
Ze verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hit musical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde nadat ze was afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institure for Performing Arts
Ook wist Channah een ijzersterk team om haar heen te bouwen, waaronder haar persoonlijke mentor Anthony Burrell, die eerder samenwerkte met sterren als Béyonce, Mariah Carey en Rihanna
Later dit jaar zal Channah de hoofdrol spelen in de Duitse versie van de hitmusical over het leven van Tina Turner. Als understudy voor de hoofdrol van Tina, en op andere avond speelt zij een aantal belangrijke bijrollen.
In januari kon Nederland genieten van haar verbluffende auditie bij het SBS programma ‘DanceSing’, waarbij ze zowel de jury als de kijkers wist te overrompelen met haar geweldige stem en onnavolgbare dance moves.
Tijdens haar optredens zal Channah diverse bekende songs te gehore brengen, onder andere van Tina Turner, Béyonce en Christina Aguilera. Bovendien zal ze - samen met haar dansers - een spetterende dansshow verzorgen.
Een half uur entertainment van de bovenste plank, met een overdaad aan muzikaal en visueel vuurwerk!

Channah boeken?

Informeer naar de mogelijkheden
i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram