Channah Hewitt

Zangeres en musicalster

THIS IS WHAT WE DO
Voor Channah nemen wij met heel veel plezier haar gehele management voor onze rekening. Dat betekend in ons geval niet alleen een agenda beheren, maar ook het uitzetten van een gedegen strategie voor haar toekomst als zangeres en all round entertainer LISTEN UP
Channah Hewitt (26) is een echte Nederlandse superster in wording. Ze heeft alles in huis om de wereld te veroveren… De looks, een immens stemgeluid en acteertalent. Ze is in de danswereld met recht ‘one of the best’! Channah verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hitmusical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde nadat ze was afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.
In 2019 behaalde ze de finale van het tv-programma “DanceSing” een geweldige prestatie en nogmaals een enorme bevestiging van haar talenten. Toch kiest Channah nu duidelijk voor haar zang carrière en lanceerde ze dit jaar een ontroerend, zelfgeschreven nummer opgedragen aan haar lieve vader die in 2010 overleed. Momenteel participeert Channah in het nieuwe seizoen van The Voice waar zij zeker hoge ogen zal gaan gooien. Ondertussen werkt ze aan nieuwe nummers die ze het komende jaar, samen met BRNDRZ management zal releasen. The Floor is yours.

Channah boeken?

Informeer naar de mogelijkheden
i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram